„The Best Things in Life Are Free” (I)

vineri, 8 iulie

Se spune că în viaţă e bine să fii omul potrivit la locul potrivit. În această situaţie m-am aflat zilele trecute când umblam creanga pe facebook.  Într-un moment de glorie am văzut anunţul publicat de Adrian Ciubotaru:

Ce ai face pentru două bilete la Bon Jovi, pe 10 iulie ? 😀

Răspunsul meu a fost unul spontan şi atipic în acelaşi timp.

„Bistrita-Bucuresti cu autostopul 😀 si evident purtand un tricou cu stopul spre BON JOVI. la intoarcere tot cu autostopul, dar cu mesajul schimbat…multumesc lui Adrian Ciubotaru :D.”

Câteva ore mai târziu am revenit pe blogul lui şi am schiţat traseul. Nu credeam că cineva poate să fie cuprins de entuziasm. Să mergi cu autostopul e o joacă de copil dacă vorbim de gradul de dificultate. Lucrurile se complică atunci când şoferii nu înţeleg ideea gestului VOLUNTAR. În România mulţi aşteaptă să le oferi un ciubuc.  În privinţa aceasta sunt anarhist şi dau la schimb poveşti de viaţă. Obişnuiesc din start să le spun că nu am bani şi din milă sau curiozitate sunt luat.

Mulţi mă întreabă cum pornesc la drum fără bani. Răspunsul e simplu pentru cei ce înţeleg fenomenul Downshifting. Pentru mine autostopul e o filosofie de viaţă. M-am obişnuit să hoinăresc cu un low budget pentru că nu pratic o formă de turism. Încerc să nu cad pradă consumismului atunci când călătoresc.  Am ales să mă bucur de zâmbetul unui copil, de vântul care adie, de curiozitatea oamenilor, de o carte bine scrisă…

Joi au apărut rezultatele. Prima reacţie a fost să scriu pe foile de drum numele ultimului album, HAVE A NICE DAY.  Urmează să mai desenez inţialele judeţelor pe unde voi trece (MS, BV, B, VL SB, CJ, ).  E o metodă simplă şi eficientă pentru a  câştiga simpatia celor din trafic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: