A 16 zi: Komaron/Komárno-Budapesta

Ideea de han – locul unde drumeţii se întâlnesc – încă nu a dispărut. Campingul  mai păstrează, şi astăzi, această posibilitate. Spun asta pentru că am avut bucuria să întâlnesc un cicloturistic francez la Juno Campaing.  Alex, pentru că despre el este vorba, a pedalat în mare parte pe traseul cicloturistic al Dunării şi urma să se întoarcă acasă cu trenul.

Dacă la Brastislava am ascultat un concert instrumental aici norocul nu mi-a surâs. O adunătură de punkeri o organizat un „superb” concert până aproape de răsărit. Mi-a părut rău că nu am avut dopuri de urechi.

Mă aflam la 80 de km de Budapesta şi nu îmi venea să cred că reuşeam în trei zile să văd trei capitale. Aveam deja 1000 de km făcuţi şi eram mulţumit că bicicleta s-a comportat onorabil.

Dacă în cazul meu situaţia era bună nu pot spune acelaşi lucru despre Alex. Roata spate era serios afectată şi singura soluţie pentru a ajunge cu bine acasă era o nouă jantă.

La 15 km de Budapesta prima pană din expediţie.

E uimitor să vezi cum o bicicletă cu serioase probleme (o spiţă lipsă) ajunge la Budapesta iar eu am ghinionul să facă pană.

După aproximativ o oră şi ceva am pornit din nou la drum.  Se anunţa vreme urâtă şi era imposibil să dorm în aer liber. Consultând harta cu campingurile  cel din Urom era chiar aproape de Budapesta şi astfel în următoarea zi nu mai aveam de pedalat prea mult.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: