A 7-a zi: Paks-Cece-Siofok

În mod normal, cu bicicleta, faci două zile de la Szeged până la Balaton(aproximativ 170 de km). Ideea era că mai devreme sau mai târziu tot acolo ajungeam. Din cauza oboselii începeam să  mergem pe principiul, pauzele lungi și dese cheia marilor succese. Starea asta apăsătoare era alimentată de atmosfera pustei.  Totul era întins. Lipsea dealul, valea lucruri necesare pentru antrenarea adrenalinei.

La un momendat dat am vizitat un magazin de vechituri (unele lucruri mi-au adus aminte de copilărie ).  Farmecul expediţiei era să descoperim lucruri străine nouă până atunci(schiuri de lemn, borcane cu gâtul lung-scurt, maşină de găurit antică, măşti de gaze etc.).

Un alt punct important e relaţionarea cu publicul. Din câte am înțeles (în Ungaria foarte puțini tineri vorbesc fluent engleză şi mulţi oameni în vârstă ştiu germana) oamenii sunt revoltați, actuala clasă politică nu merge într-o direcție bună. Mă bucur ca vor mai mult și nu se mulțumesc cu puțin. Cum zicea un prieten, prostu nu suferă .

După trei zile de pedalat cu vânt din față am ajuns la Balaton. Astfel ne atingeam primul obiectiv al expediției (să vedem celebra pistă de bicicliști lungă de 180 de km).
Primirea, în  primă fază, a fost una spectaculoasă. Un apus superb și un loc de cort pe malul lacului.Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: